Ondévit

Wat is Ondévit?

De Ondévit methode is een complementaire behandelwijze, die als doel heeft onbalans in ons lichaam op te sporen en door middel van energetische supplementen weer in balans te brengen.

De Ondévit methode is in 1983 door de Fransman Ir. Claude G.A. Onillon ontdekt en sindsdien steeds verder ontwikkeld. Ondévit komt van de Franse woorden Onde Vitale wat “levensgolf” betekent. Deze holistische methodiek brengt balans aan tussen het fysieke, emotionele en het geestelijke lichaam. Door het in evenwicht brengen van de energiestromen wordt je zelfgenezend vermogen geactiveerd en gestimuleerd.

Tegelijkertijd werken aan je geestelijke én lichamelijke gezondheid!

De meeste aanvallen van ziektekiemen, van stress, emotionele tegenslagen of ongezonde gewoontes komen wij op eigen kracht te boven. Maar soms lukt ons dat niet. Dan zijn we onvoldoende in balans. Onze energie stroomt niet vrij door ons heen en wij worden ziek; een klein beetje, chronisch, of zelfs ernstig. Lichaam en geest zijn van slag.

De Ondévit-therapie is een methode die teruggaat op de oeroude wetenschap dat ziekte en andere klachten alles te maken hebben met een gebrek aan evenwicht. Via metingen die hun oorsprong vinden in de toegepaste kinesiologie worden deze onbalansen opgespoord en in kaart gebracht. Samen met de Ondévit-druppels wordt het evenwicht hersteld en uw zelfgenezende kracht weer geactiveerd en gestimuleerd.

Met deze methode kunnen vele aandoeningen zoals: allergieën, ziektes, hoofdpijn, eczeem, infecties, psychische klachten, vermoeidheidssyndromen, stress, onverwerkte trauma’s enz. aangepakt worden. Eveneens is het mogelijk met behulp van de Ondévit methode af te komen van vergiften, schimmels, virussen, bacteriën en parasieten.

Ondévit kan tevens hulp bieden bij verbetering van schoolprestaties, sportprestaties persoonlijke capaciteiten, stoppen met roken, leerproblemen, enz. Kortom de Ondévit methode is onbeperkt.

Lees hier hoe een Ondévit behandeling in zijn werk gaat.