Al meer dan 20 jaar ben ik bezig met verdieping in de complementaire geneeswijzen. Aanleiding waren vage klachten die door middel van Kinesiologie als sneeuw voor de zon verdwenen. Hoe kon het dat iemand via een spiertest kon achterhalen waar ik energie verloor en waarom? Als net afgestudeerde Bedrijfskundige Informaticus moest er toch een logische verklaring voor zijn?

Mijn interesse was gewekt en al snel schreef ik me in voor de cursus Touch for Health. Een opleiding tot  Reiki master en Bachbloesem therapeut waren de vervolgstappen.

Enige tijd later werd ik getest via de Ondévit methode en er volgde er al snel een driejarige opleiding tot Ondévit therapeut. Een mooie therapievorm die onbalansen opspoort en het zelfgenezend vermogen direct weer stimuleert. Via deze methode heb ik al heel wat mensen weer op weg kunnen helpen. Meer info over Ondévit kun je hier lezen.

Toch liet de Kinesiologie mij niet helemaal los. Hoe mooi is het om een goed gevulde “gereedschapdoos” te hebben die ingezet kan worden voor al die verschillende mensen die een hulpvraag hebben of een mooi doel willen bereiken. In augustus 2018 ben ik dan ook gestart met de opleiding Psychosomatische Kinesiologie aan het Welkin college.  

Naast kinesiologie maak ik gebruik van de Hunter/ Quantum-X Bioresonantie apparatuur. Meer hierover lees je op de pagina over de Bioresonantie..

 

Specifiek voor pijnklachten of (sport) blessures ben ik begonnen met de Neural Reset Therapy cursussen. Met simpele, pijnloze bewegingen raakt de spier zijn spanning en spierknopen kwijt.  Lees meer hierover op de pagina over NRT.

 

Ik kijk er naar uit om samen met jou te achterhalen waar je on-balansen in je energiesysteem zitten die er voor zorgen dat die vervelende klacht blijft aanhouden, waarom je maar steeds je doel niet bereikt of om je prestaties in sport, carrière en je gezin te verbeteren.  

Diploma’s:
Ondévit Therapeut, december 2019
Psychosomatisch Kinesioloog, november 2021
Medische Basis Kennis, juni 2022

Behaalde certificaten:

– Neural Reset Therapy - Lower Body (2024)

– Leap FT1 (2023)

- Leap FT2 (2023)
– IKC  -Touch for Health Synthesis. (TFH: 1-4)
– ICK – Touch for Health Goal Setting and Metaphor 
– Wellness Kinesiology – Stress Release 1 – 2,  3 ,4 en 5 (Met succes je stress te lijf)
– Wellness Kinesiology – Energiecentra. (Chakra’s)
– Wellness Kinesiology – Biokinetische Oefeningen
– Wellness Kinesiology – Voeding en Middelen testen
– Wellness Kinesiology – Allergieën herkennen en overwinnen
– Wellness Kinesiology – Biokinesiologie voor Gevorderden
– Wellness Kinesiology – 8 Extra Meridianen
– Wellness Kinesiology – Stress Release 
– Zicht op Leefblind (wat belemmert je om je doelen te behalen)
– Zicht op Woordblind (Leerproblemen, dyslexie)
– Welkin – Werken met Reflexen
– Welkin – Centering I 

 

Heb je nog vragen? Neemt dan gerust contact met me op. Via de contactpagina kunt je het mailformulier en vinden of wil je meteen een afspraak maken?  Dat kan je meteen online regelen. Je kan ook eerst kiezen voor een gratis kennismakingsconsult van een half uur.