Je lichaam bevat veel meer kennis dan waarvan je jezelf bewust van bent. Veel informatie die je dagelijks tegenkomt verwerk je onbewust en wordt in het brein opgeslagen. Ook alle lichaams-processen verlopen zonder dit bewust te merken. Met deze “onbewuste” informatie gaat de Ondévit-therapeut te werk. Men heeft ontdekt dat woorden, gedachten en emoties, net zoals het eten van voedsel, voeding zijn voor het lichaam, en daarom ook, net zoals voedsel, schade kan aanrichten.

Tijdens een Ondévit test gaat de therapeut samen met de cliënt op zoek naar die woorden, gedachten en emoties die belastend zijn. Dit gebeurt door bepaalde woorden op een speciale Ondévitkaart te schrijven en samen met een magneet op het lichaam te leggen. Deze eerste test zal meestal meer kracht geven. Dan wordt het kaartje onder de magneet vandaan gehaald en de spierkracht opnieuw gemeten. Wanneer er nu een verschil in kracht optreedt (lees: de spierkracht valt weg) dan betekent dat dat er een onbalans is met het woord dat getest is. Tijdens het onderzoek wordt als het ware het energieniveau van uw reacties gemeten. Bij een zwakke spiertest zal er dus blijkbaar iets gebeurt zijn, lichamelijk, emotioneel of erfelijk, waardoor uw lichaam hierop reageert.

Waar het probleem ook zit, in de: structuur van het lichaam; organen, spieren, gewrichten, hormonen, hersengebieden; infecties; bacteriën, virussen, schimmels, parasieten, ook oude ondergane infecties als kinderziektes, en vaccinaties; voeding; de voeding die dagelijks gebruikt wordt, maar ook of het lichaam voldoende voedingsstoffen, vitaminen, mineralen, opneemt; Maar ook: erfelijke of familiaire factoren; gebeurtenissen en ervaringen in ons leven (geboorte, ongeluk, huwelijk etc.)

Al deze emoties liggen opgeslagen in ons brein. Van sommige hebben we weet, van de meeste niet. In de test laat uw lichaam precies zien waar de blokkades liggen. Qua fysiek disfunctioneren, evenals de emoties en gebeurtenissen die ervoor zorgen dat het lichaam stress ondergaat. Voor een vlot verloop van de test kunt u het beste de volgende woorden/namen naar de praktijk meenemen.

Bekijk hieronder een filmpje waar eenvoudig wordt uitgelegd is hoe een behandeling in zijn werk gaat.

Wat kunt u verwachten?

Het behandelen begint meteen bij de test. Er wordt bij elke test een groot aantal woorden of korte zinnen getest. Zoals hierboven beschreven verliest u energie wanneer een spier zwak test wanneer het kaartje onder de magneet wordt vandaan gehaald. Bijvoorbeeld wanneer het woord “virus” zou testen dan is er een onbalans met het woord virus en zal er waarschijnlijk een virus aanwezig zijn die te maken heeft met uw klacht(en). Van het testresultaat worden de energetische supplementen samengesteld, die door de cliënt ingenomen moeten worden. Deze zijn ook strikt persoonlijk.

Tijdens het testen wordt veel, zoals emoties en herinneringen uit het onderbewuste naar boven gehaald en losgemaakt. Voor de verdere verwerking zijn de energetische supplementen onontbeerlijk. De druppels mogen altijd gecombineerd worden met elke behandelwijze en met elke medicatie, regulier of alternatief, alsook met voedingssupplementen en/of remedies. Het is niet de bedoeling dat de druppels voorgeschreven medicatie vervangen. Indien een cliënt medicijnen niet meer wil gebruiken of de dosering wil wijzigen, doet hij/zij dit in overleg met de behandelend arts. De Ondévit therapeut vervangt de arts niet maar adviseert contact te blijven houden met de behandelend arts.

 

Heb je nog vragen waarvan je het antwoord nog niet hebt kunnen lezen vinden. Kijk dan hier naar de meest gestelde vragen pagina.